->
Kartona çiçek, ortası ve kırmızıdan uğur böceği şekli çizilir. Kartonlar renkli olabileceği gibi çocuklar tarafından da boyanabilir. Mukavvadan çiçeğin gövdesi kesilir(öğretmen), boyanır. Çiçek mukavvaya yapıştırılır, mukavva alttan zımba ile delinir, çiçek üstten mukavvanın bittiği yerden (makasla)delinir, öğretmen buralardan ip geçirerek bağlar. Uğur böceği küçük karton parçası ile birlikte ip arada kalacak şekilde birbirlerine yapıştırılır. İp aşağı yukarı hareket ettirildikçe böceğimiz çiçeğin üzerinde gezecektir, bu çalışma yaprak şekli üzerinde de olabilir.


çok beğendim bende bu çalışmayı yaptıracağım
çok yaratıcı
mrb.ben Düzce den Emine.kreşim var.örnekler güzelmiş elinize sağlık
gerçekten güzel olmuş deniz hanım sizin veb sitenizdende birçok etkinlik aldım gerçekten yaratıcıymışsınız kendi adıma ben sizi tebrik ediyorum ve saygılarımı sunuyorum. hocam bende yaprak üstünde yapmıştım artık çiçek üstündede yaparım. paylaştığınız tşk ederim hocam SAYGILAR!
bende bir çocuk gelişimciyim gayet güzel başka etkinliklerinizin yayınlandıgı bir siteniz warmı bilgilendirirseniz sevinirim
Teşekkür ederim arkadaşlar çok naziksiniz,
Emine sana ayrıca sevgiler bende Düzceliyim :))
burayı çok seviyorum arada etkinliklerimi paylaşıyorum, kendi bloğumda var.
tek kelime ile harika
müzik etkinliği ile ilgili çalişma arıyorum yardım edermisiniz
harika
bende çocuk gelişimciyim.güzel olmuş.
23 nisan etkinliği hazırlıyorum .ritm çalışması hazırlamam gerek ama deflerle öğrencilerime gösteri için müzik bulamadım .yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana .yada bi adres de olabilir.
mrblar gezinirken tesadüfen bulduğum bu site mükemmel bi yer çok güzel etkinlikler var harika gerçekten tanıdığım arkadaşlarıma da tavsiye edeceğim….
ben çok memnunum buraya üye olmaktan eminimki buraya gelen herkes aynı şeyleri düşünüyodur……
bütün arkadaşlara başarılar diliyorum…
gözde..
yorumunuz için teşekkürler gözde
bence çok basit
çok basit yaratıcılık çok az geliştirilmesi gerekli
ayşe ve tuğçe her etkinlik yaratıcı olmak zorunda değildir, çeşitlilik ve davranış kazandırmaya yönelik etkinlikler seçilir bu da küçük kaslara yönelik bir etkinliktir.